Ajándékcsomag

6500 Ft

Könyveink e-book formában CD-n és filmünk DVD-n.

Kategória:

Leírás

 

Könyveink e-book formában CD-n és filmünk DVD-n.

Könyvajánló:

Vámos Péter (Dom Páter) és Vámos Kata

És kezdetben vala a szex… A megváltó erekció…

„Az egyetlen teremtő erő a nemiség” (Kabbala, i. e. 2300).

Csak mi vagyunk olyan önteltek a végletekig, hogy azt gondoljuk szavakkal és korcs eszmékkel felül lehet írni a szexualitás teremtő erejét. Ez a könyv egy utazásra hív. Végig megyünk téren és időn, történelmi korokon és földrészeken a vallások és a szexualitás kapcsolatának áttekintésével. A tanulságot pedig majd mindenki maga levonja.

Isten pedig megbocsájt, az a dolga!

Vámos Péter és Vámos Kata

Van egy álmunk… Előadásaink anyagából…

(121 oldal 204 db kép és grafika)

Mindent leírtunk és mindent megmutatunk!

Több mint 150 előadás, több ezer résztvevő. Most jutottunk el oda, hogy ráébredtünk, megérett a világ egy nagy váltásra. Látjuk hétről-hétre az előadásainkon a résztvevők összetételét: 20 évestől 70 éves korig, a pizza futártól az agysebészig minden korosztály és társadalmi réteg képviselteti magát. Mindenkit érdekel ez a téma. Mindenki bajban van!

 A szexualitás olyan mértékben van agyonhallgatva, hogy mára már a legalapvetőbb fogalmakkal sincsen tisztában az emberek nagy többsége. Csak néhány példa: nők esetében a maszturbációs orgazmus program kialakítása, tudatos orgazmus irányításának elsajátítása, stb. Férfiak esetében erekció szabályozás képessége, ejakuláció nélküli orgazmus megélésének képessége, illetve mindkét nemet érintő legalapvetőbb kényszerélveztetési technikák.

Ezek mind alapfogalmak. Olyannyira azok, hogy a legtöbb technikát magyarázó ősi vallási szentkönyvek (Kabbala, Mahapharata, Védák könyve, stb.) nem is foglalkoznak velük. Hiszen úgy kezelik, hogy az olvasók ezekkel mind alapvetően tisztában vannak. Micsoda tudáskincs veszett itt el az évezredek során az izmusok között dúló háborúk vad csatáiban! Arra, hogy mindezek a fogalmak a mai ember számára ismeretlenek, mi is csak az előadásaink során jöttünk rá.

 Ezért írtuk meg ezt a könyvet könnyen olvashatóan, nem tudományoskodva, helyenként cinikusan és nagyon szókimondóan. Mert ez egy nagyon tiszta és őszinte világ, mindenkinek jár, aki embernek született. 

Aki ezt olvassa, mire számíthat? Sokszor fog elhűlni, meglepődni és elsősorban rengeteget nevetni. Csak egyet ne tegyen! Ne sértődjön! Nem tehet róla, hogy nem tudta, hogy nem tudta!

Vámos Péter és Vámos Kata

Tao techniques DVD

12 Tao Alapmasszázs technika plussz 12 Tao Bónusz technika

és a megszokottságot száműztétek a hálószobából!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.