Érintés Hatalma Mesterkurzus

Sale!Featured

Érintés Hatalma Mesterkurzus

49000 Ft 29000 Ft

Leírás

Nagy Tisztelettel Köszöntünk!

Miután rákattintottál a Mesterkurzusra máris megtetted azt az első lépést egy olyan élet felé, aminek mostantól egyetlen percét sem töltöd sem egyedül, sem unatkozva… Nem voltál még előadásunkon? Nem baj, ez egy múló állapot. Addig is, itt van a you-tube csatornánk linkje. Utazz most velünk egy picit az előadásaink különleges világába , kukkants bele az egyperces videóinkba, aztán viszont ne sokat töprengj! Ez az élet túl rövid ahhoz, hogy kommersz módon tömegtermék módjára egyszerűen csak leéld. És ahhoz túl értékes is…

7LépcsőAkadémiaYouTubeOldala

Legörgetve a Mesterkurzus tartalomjegyzékében megtalálod a válasz arra is, hogy miért is nem leszel soha többé egyedül. Miért válik minden hallgató az ÚT MESTEREINEK nagy családjának tagjává!

<< Érintés Hatalma Mesterkurzus tartalomjegyzék >>

Postai csomagban a Mesterkurzus három kötetét fogod megkapni a hozzájuk tartozó DVD mellékletekkel. Meglepetés ajándékot minden csomagba teszünk, de az meglepi, tehát TITOK.

Addig is amíg a postás majd “kétszer csenget”, a könyvek anyagát ajándékba megkapod online formában, a vásárlást követően pár órán belül! Máris kezdhetsz!!!

Mivel a Tao világa egy életforma, a kurzus mint olyan nem ér véget! Megvenned csak egyszer kell, de olyan ajándékot kapsz hozzá, amilyenről valószínűleg nem is álmodtál. Van nekünk a You Tube csatornánkon belül egy privát csatorna, ahová minden hónap végén feltesszük minden TV műsorunk és hóközi előadásunk vágott szerkesztői változatát. Na ehhez kapsz egy linket. Ide csak a Mesterkurzusosok juthatnak be. Akkor tegyünk rá még egy lapáttal. A TV műsoraink szerkesztésénél mindig ragaszkodtunk a függetlenséghez. Pontosan azokat a kérdésköröket érintjük minden egyes műsorunkban, amiket Ti feltesztek nekünk. Hát így áll össze egy szép nagy család! Voltaképp a Mesterkurzushoz ajándékba kaptok egy privát exkluzív csatornát örök időkre, aminek ráadásul Ti magatok vagytok a szerkesztői! (Az első TV show exkluzív anyagok 2018 május végén kerülnek fel, mert az első adások addig kerülnek felvételre. Tehát, minél előbb veszed meg a kurzust, annál hamarabb kapod meg azt az e-mail címet, ahová a kérdéseidet küldheted.)

Mindezeken felül, aki úgy érzi szívesen segítene nekünk a hazai Mesterkurzus, illetve a külföldi Seven Levels Academy Master Of Course népszerűsítésében, az keressen meg. Mesterkurzus hallgatóinknak megadjuk a lehetőséget, hogy megteremthessék az anyagi oldalát is egy olyan életnek, amit érdemes megélni…