Párterápia

Szeretnél egy térképet a valósághoz?

“Egy ember elment a Mesterhez…”!

Eddig sem utasítottuk el senki kérését egy-egy személyes találkozóra vonatkozóan, de mindig csak eseti jelleggel. Amit mostantól tudunk adni, annak modern neve párterápia vagy kapcsolati személyiségfejlesztő terápia. Mindig, minden korban volt ilyen, és mindig volt is rá szükség. 
Csak úgy kapásból hány vicces, tanító, szólás-mondás jut eszedbe, ami így kezdődik?
“Elmegy egy ember a Mesterhez…”
Az éppen instabil társadalmi környezet, az ideológiai váltás korszaka, az egyéni sorsok próbatétel időszaka mindig válsághelyzetet hoz, hozott magával. Minden korban a Mesterekhez fordultak az emberek. Így van ez az emberiség hajnala óta. 
Megírtátok rengetegen, hogy egy-egy előadás is pontosan ilyen, sorsformáló hatású volt életetekre nézve. Ráadásul ott még rajtatok kívül ült 30-40 ember, aki ugyanezt élte meg. 
Az-az előadások rendszere!
A személyi terápia az a forma, ami igen sok energiát emészt fel mindkét oldalon, de természetesen nagyságrendekkel hatékonyabb. 
Gondolhatjátok, ha egy előadás tud ekkorát lökni, akkor milyen lehet a személyre szabott…
A Nagymesternek az a dolga, hogy akik hozzá fordulnak és van rá lehetőség, azoknak segít. Ha tényleg meg akarjátok menteni a házasságotokat, ha tényleg változást akartok! Nagyon sok év tapasztalatával, egyedülálló tudással, évezredek óta csiszolt stratégiákkal, Katával összevont energiáinkkal, mostantól kapsz rendszeres egyéni segítséget, amíg a probléma meg nem szűnik. Akik pedig megelégelték az egyedüllétet, szintén hívjanak minket. De csak, ha tényleg megelégelték! Picit átrendezzük az értékrendszereket…
Minden hétköznap fogadunk személyesen előre egyeztetéssel.
Skype-on is van lehetőség elkezdeni, ha nagyon messze vagytok, de egy személyes találkozó mindenképp kell, hogy be tudjalak mérni benneteket, illetve bele tudjak nyúlni a rendszerbe.
 
Ára: 15000Ft/pár/alkalom (max. két óra)          10000Ft/párra vágyók/alkalom (max. egy óra)
Jelentkezés: 06204769022 /Kata/