7 Lépcső Akadémia – Rólunk

Szeretnél egy térképet a valósághoz?

              A 7 Lépcső Akadémia millióknak készült. Azoknak, akik valahol legbelül már most is tudják, hogy ez a világ sokkal több, mint amit érzékelnek belőle. Sőt! Az eddig nem érzékelt, tapasztalt része a SZEBBIK! A kurzus során minden hallgató megtanulja, hogy a spirituális, ezoterikus világ nem ellenfele a materiális, tudományos világnak. Krisztus után 2017 évvel összeértek a szálak.

Eljött az ÉSZ és ÉRTELEM kora! Megtapasztalások során lépked fel minden hallgató mind a 7 lépcsőn egy tiszta, nyílt és őszinte világba.

           A 7 Lépcső Akadémia az iskolák Iskolája. Nem kisebb feladatot vállaltunk fel, mint, hogy milliók és milliók gondolkodását alakítsuk át egy egészséges, tudatközpontú gondolkodásra. Tíz évvel ezelőtt még nem fogtunk bele… Most azonban, olyan oktatói gárda állt össze, ami biztosíték a sikeretekre. Végezhettetek bármennyi kurzust és még végezhettek is, az összefüggéseket felismerni, az összképet meglátni, meg kell tanulni. Az Út Mesterei ezt sajátítják el. Mi, akik a tananyagot összeállítottuk, külön-külön nagyon sok éve tartjuk előadásainkat, írjuk könyveinket. Ki-ki a maga területén. Hatalmas erő ám az Univerzum energetikai rendszere és természetesen véletlenek sincsenek. Nekünk oktatóknak is most kellett találkoznunk és nektek, leendő hallgatóknak is most kellett találkoznotok a 7 Lépcső Akadémiával. Egy biztos! A világon nincs még egy olyan 7 hónapos akadémia, ahol együtt adja át tudását Balogh Béla író, Bach Zoltán politológus, Rujder Tamás spirituális tanító, Kalocsai Ágota hangtál terapeuta, Székely Szilvia Judit kineziológus, Fodor Ákos hipnotizőr mester, Török Móni sminkes, Jakab Éva művészeti-vezető, táncpedagógus, Csóra Aurél építész és persze mi, Kata és Péter, akik az egészet összefogjuk. Nincs az a megátalkodott materialista, akinek az élete ne venne egy hatalmas pozitív fordulatot már a kurzus felénél. És persze nincs az a világtól elrugaszkodott spiritiszta, aki ne lenne képes végre a földön járva is érvényesülni, ugyancsak a kurzus felénél. A végén pedig? Egymás legnagyobb tisztelőiként élhetnek tovább egy átlátható, őszinte világban. Hisz nem rosszak ők, csak még nincsenek tisztában a Világegyetem, a Természet vagy Isten azon törvényeivel, amiket a kurzus harmadik harmadában sajátíthatnak el, ezáltal megnyitva a végtelen energia csapját. Nem titok! Van egy végső célunk is. El akarjuk érni milliókon keresztül, hogy végre a Nyugat a Kelettel kezet fogjon egymás iránti őszinte tisztelettel.

                Az ember megtanuljon végre EMBERKÉNT viselkedve élni!

7 Lépcső Akadémia